fredag 24. juli 2009

Dåp





Ja da va vi hjemme fra hytta en tur, den her gangen for å døpe lille Theo:) SÅ han skal bli befridd el ka det nu va presten sa da vi va på samtale. Å ka e det før at samtalen vare nesten lik lenge som gudstjenesten!!?!?! Det e 6 unga som skal døpes, alle for nu å bærte på sine unga! Ka gjor min lille engel? -jo han sov litt å kika litt rundt glad og fornøyd me livet:D -Hærlig ung!!


Per dro lamme Kristian på fiske tur på svenskside, men som vanlig når de drar på tur så R E G N E R det:( så de kommer hjem i natt istede for i mårra kveld... Passe mæ bra så kan æ ordne klær å greis uten mas rundt anklan;)

Er mldt bra vær fremover noen dager, så vi drar rett på hytta etter dåpen. Vi har en krok igjenn å male på hytta fær æ kan si mæ fornøyd me sommerens maling..


Ha en fortsatt fiiin ferie, så får vi håpe svine influnsan ikke tar nån alt for hardt!

2 kommentarer:

  1. Hei Rita!
    Takk før koseli kommentar i bloggen min, og vælkommen inn hit i bloggværnd! Kjæmpekoseli blogg du/dokker har.Guri kor stor guttan e blidd, tia går så altfør fort. Har hørt rykta om at du å scrappe, så hadde vært arti om du la ut ting du lage så man kan få se. :O)

    Bamsekaka va nu kjæmpefin og du ska se at tel næste år så blir d lynekake på han Ailo å! Den va faktisk ikke så vanskeli som æ trudde å lage...å æ e ikke nå kakebaker, bruke å plages me å lage vanli skuffsjokoladekake æ...;O)

    SvarSlett
  2. Grattis med dåpen Rita. Så stor Theo e blitt, å så lik Ailo :) Fine gutta dokker har. Misunne dokker nu litt som har hytte i botn, e jo så fint der!! Ha en fortsatt fin sommer i go´været :)

    SvarSlett